Jak nasadit kondom

V podstatě je to velice jednoduchá procedura - stačilo by na ni i tříleté děcko... Doufám, že si tuto větu někdo nevezme nějak moc osobně... každý někde musí začít...

Obrázek se změněnou velikostí
Tak na tomto obrázku vidíte vaše... ehm.. přirození. Může sice vypadat i trochu jinak, ale uznejte, vykreslovat a vypisovat všechny varianty... To by bylo poněkud zdlouhavé, a tak vám mohu ukázat pouze jednu variantu, a to tak nějak nejvíce rozšířenou. Takže, nejprve si rozepněte poklopec a vyndejte svůj poklad opatrně z kalhot. Pro správné nasazení prezervativu musíte být patřičně vzrušeni, takže řekněte své přítelkyni, nebo tomu, s čím se právě chystáte prožít sex, ať se snaží... A jen, jak vám vaše přirození stojí, tak postupujte dále podle bodu 2.


Obrázek se změněnou velikostí
Nyní vyndejte váš předem připravený (doufejte že nepropíchnutý) prezervativ z krabičky a roztrhněte obal - POZOR PŘI ROZTRHÁVÁNÍ OBALU MUSÍ ZŮSTAT KONDOM NEPORUŠEN! Dále postupujte podle bodu číslo tři.


Obrázek se změněnou velikostí
Kondom chytněte za vyboulenou špičku, tím si uděláte místo na sperma, které z vás později při jisté křeči "vyteče".


Obrázek se změněnou velikostí
Kondom si nandejte na špičku penisu a stahujte ho dolu až ke kořeni, aby pokryl celou plochu vašeho "myšpulína".


Obrázek se změněnou velikostí
Po výše uvedené "křeči" a tudíž i po vyloučení spermatu do prezervativu se ujistěte, že prezervativ zůstal celý a nepraskl. Jestli ano, tak si ještě neházejte provaz a ani vaši milou neohrožujte střelnou zbraní - vše se dá řešit - existuje i tzv. okamžitá antikoncepce, kterou vám podají v kdejaké nemocnici. No a pokud to není váš případ, tak se zaradujte (pozor, zaradujte se tak, ať to partnerka nezpozoruje, mohla by si myslet, že se jí smějete) a opatrně prezervativ z vašeho obra sundejte.


Obrázek se změněnou velikostí
Potom kondom vyhoďte do koše, ovšem nejlépe do kontejneru na tříděné odpadky, ať šetříte životní prostředí. A pokud si myslíte, že je to blbost, tak jste na omylu. Vše má svůj účel - pokud je vaše partnerka ekologicky založená mohla by to totiž jistým způsobem ocenit. Ale o tom až někdy jindy...

Stránky pro tisk Poslat známému Vytvořit z článku PDF