Jak nasadit kondom

V podstatě je to velice jednoduchá procedura - stačilo by na ni i tříleté děcko... Doufám, že si tuto větu někdo nevezme nějak moc osobně... každý někde musí začít...

Originální obrázek
Tak na tomto obrázku vidíte vaše... ehm.. přirození. Může sice vypadat i trochu jinak, ale uznejte, vykreslovat a vypisovat všechny varianty... To by bylo poněkud zdlouhavé, a tak vám mohu ukázat pouze jednu variantu, a to tak nějak nejvíce rozšířenou. Takže, nejprve si rozepněte poklopec a vyndejte svůj poklad opatrně z kalhot. Pro správné nasazení prezervativu musíte být patřičně vzrušeni, takže řekněte své přítelkyni, nebo tomu, s čím se právě chystáte prožít sex, ať se snaží... A jen, jak vám vaše přirození stojí, tak postupujte dále podle bodu 2.


Originální obrázek
Nyní vyndejte váš předem připravený (doufejte že nepropíchnutý) prezervativ z krabičky a roztrhněte obal - POZOR PŘI ROZTRHÁVÁNÍ OBALU MUSÍ ZŮSTAT KONDOM NEPORUŠEN! Dále postupujte podle bodu číslo tři.


Originální obrázek
Kondom chytněte za vyboulenou špičku, tím si uděláte místo na sperma, které z vás později při jisté křeči "vyteče".


Originální obrázek
Kondom si nandejte na špičku penisu a stahujte ho dolu až ke kořeni, aby pokryl celou plochu vašeho "myšpulína".


Originální obrázek
Po výše uvedené "křeči" a tudíž i po vyloučení spermatu do prezervativu se ujistěte, že prezervativ zůstal celý a nepraskl. Jestli ano, tak si ještě neházejte provaz a ani vaši milou neohrožujte střelnou zbraní - vše se dá řešit - existuje i tzv. okamžitá antikoncepce, kterou vám podají v kdejaké nemocnici. No a pokud to není váš případ, tak se zaradujte (pozor, zaradujte se tak, ať to partnerka nezpozoruje, mohla by si myslet, že se jí smějete) a opatrně prezervativ z vašeho obra sundejte.


Originální obrázek
Potom kondom vyhoďte do koše, ovšem nejlépe do kontejneru na tříděné odpadky, ať šetříte životní prostředí. A pokud si myslíte, že je to blbost, tak jste na omylu. Vše má svůj účel - pokud je vaše partnerka ekologicky založená mohla by to totiž jistým způsobem ocenit. Ale o tom až někdy jindy...





Článek pochází z webu www.HUNUNPA.cz
https://www.hununpa.cz

URL tohoto článku je:
https://www.hununpa.cz/modules/news/article.php?storyid=116